Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Rolstoelvriendelijk vakantiehuis

  • HomeAway

    Beperkte mobiliteit betekent niet automatisch een beperking in uw vakantiemogelijkheden. Over de hele wereld zijn er mogelijkheden voor gehandicapten. Van Engeland tot Florida en van Thailand tot Zuid Afrika. Accommodaties voorzien van een eigen keuken en rolstoelvriendelijk zijn een perfecte oplossing voor een zorgeloze en leuke vakantie. En met de grote hoeveelheid rolstoelvriendelijke vakantiehuizen op bijna elke bestemming is het enige wat u hoeft te doen…..beginnen met het plannen van uw vakantie!

    Kijk hier voor rolstoelvriendelijke vakantiehuizen-ideeën

  • Hans Brandsma

    Ik heb uw site bekeken voor Frankrijk en u gaf 3830 vakantiewoningen aan, die rolstoelvriendelijk zouden zijn. Volgens onze gasten zijner niet eens 10! ik denk dat u of uw adverteerders geen idee hebben wat rolstoelvriendelijk inhoudt en uw manier van werken maakt het voor de rolstoeler alleenmaar moeilijk om een goede acomodatie te vinden.

    Na de eerste 3 te hebben bekeken, was het duidelijk dat ook uw adverteerders geen benul hebben. Nergens werd vermeld welke voorzieningen er waren getroffen, erg jammer voor deze doelgroep.