De villa's Le Cabernet, Le Carignan en Le Syrah zijn rolstoelvriendelijk. Kijk voor meer informatie op onze website www.wijnvillas.nl Heeft u vragen, dan beantwoorden wij die graag!

Wijnvilla's is de ideale plek om in alle rust te genieten van de rust, ruimte, zon, cultuur, de heerlijke wijnen van de streek en de Middellandse zee ligt op nog geen half uurtje rijden. De villa's zijn van alle gemakken voorzien!

Wijnvilla's is een verzameling huizen in Zuid-Frankrijk die zijn gebouwd door dezelfde Nederlandse eigenaar. De woningen zijn gebouwd voor de verhuur en zijn dan ook speciaal hiervoor ingericht. De Wijnvilla's heten gezamelijk de Les Jardins de Montbrun wat betekent in het Frans: de tuinen van Montbrun.

De huizen zijn allemaal omringd door prachtig aangelegde tuinen met veel planten, bomen en struiken uit de streek. Omringd door de prachtige wijngaarden van de wijnstreek Corbiéres maken dit alles tot een groene omgeving. De huizen hebben allemaal veel privacy en door de verschillende ligging per huis ook allemaal verschillend uitzicht over de wijngaarden en naar de bergen van de Montagne Noire.

De 7 verschillende woningen staan aan de rand van het oude wijndorp Montbrun des Corbieres. Dit pittoreske dorpje ligt tegen een heuvel tussen de steden Narbonne en het middeleeuwse Carcassonne. De huizen liggen op een oude wijngaard en zijn omringd door beplanting en ieder huis heeft een eigen grote afgeschermde tuin, een privé zwembad en een luxe jacuzzi. Bij de Wijnvilla's hoort ook de oude dorpswoning Mas de Montbrun. Deze oude plukkerswoning ligt in het dorp zelf en heeft een fantastisch uitzicht over de wijngaarden en de Montagne Noire. Ook hier ligt in de grote tuin met onder andere olijfbomen een prachtig privé zwembad en een jacuzzi.